Održan sastanak projektnih i pridruženih partnera projekta MAX AID

2023-01-25T20:04:27+00:0012.12.2022|

Opća bolnica Pula bila je domaćin četvrtog po redu sastanka projektnih i pridruženih partnera u sklopu europskog projekta „MAX AID SLO – HR495“. Zamjenik ravnateljice, dr.med. Ivica Fedel ispred Opće bolnice Pula, svim prisutnim zaželio je dobrodošlicu i naglasio da je ovakav vid interakcije od iznimne važnosti u kvalitetnoj implementaciji svih projektnih aktivnosti što jest činjenica koja ide u prilog ostvarenim rezultatima na prethodnom europskom projektu „Emeregency Euroregion SLO – HR413“ koji je bio realiziran u gotovo identičnom sastavu od strane prisutnih projektnih partnera.

Jedna od glavnih tema sastanka temeljila se na nadopuni, odnosno izmijeni određenih aspekata obuhvaćenih unutar Prijedloga zajedničkog prekograničnog protokola u slučaju masovne nesreće u partnerskoj mreži, gdje su glavnu riječ imali voditelji projekta u svojim matičnim ustanovama, odnosno dr.med. Antić Gordana (NZHMIŽ), dr.med. Ardalić Andrej (OB Pula) te Golob Peter (OB Izola).

Prema dnevnom redu, obrađene su također i teme koje se odnose na organizaciju međunarodno certificiranih tečaja planiranih u 2023. godini, te pripremnih aktivnosti vezanih za prvo izvještajno razdoblje, što predstavlja i preduvjet za ispravnu refundaciju šestomjesečnih troškova nastalih na temelju projektnih aktivnosti. Po okončanom radnom djelu sastanka, Zamjenik ravnateljice dr.med. Ivica Fedel proveo sve prisutne  novim prostorima bolnice, gdje isti nisu krili oduševljenje viđenim.